In onze afdeling bedrijfswageninrichting kan u terecht voor een uitgebreid gamma aanpassingen.

Wij zijn dealer van BOTT, STRANDS, VICTRON ENERGY en BETA TOOLS

Als partner van Strands kunnen wij uw wagens voorzien van de nodige signalisatie en controllers. Hun producten garanderen topkwaliteit, zowel in led verlichting als in sturingen en controllers staan voor een sublieme ervaring. Heeft u interesse in signalisatie voor uw wagen, camionette of truck, aarzel niet om ons te contacteren. Wij monteren al uw wensen op uw voertuig, en  maken een offerte op maat. Wilt u liever zelf monteren? Ook het aanleveren van deze producten kunnen wij voorzien.

Als partner van BOTT voorzien wij ook de volledige montage van kasten, zijwanden en vloeren in uw bedrijfswagens. Ook voor een gepersonaliseerde ombouw van uw voertuig bent u bij ons aan het juiste adres. Voertuigen specifiek bestemd voor onderhoud van machines op locatie voorzien we desgewenst met omvormers, stroomgroepen, compressors, olietanks met pompen en tellers…  Omdat we zelf actief zijn in deze sector weten we als geen ander hoe belangrijk het is om als technieker goed en snel te kunnen werken. Overtuig u van onze degelijkheid en kom gerust onze eigen servicevoertuigen bezichtigen. Heeft u een andere speciale wens of bent u niet actief in de servicewereld, geen probleem, want ook voor andere inrichtingen geven we u advies.

Bij ons kan u ook terecht voor BETA TOOLS.

Als erkend leverancier kunnen wij u alle nodige producten aanbieden. Beta behoort prijs/ kwaliteit tot de topmerken binnen de handgereedschappen. Zelf werken we al jaren met Beta tools en uit dit vertrouwen is een dealerschap gegroeid. Wij bieden u passende tools voor uw bedrijfswagen en helpen u graag verder met de juiste keuze van uw producten.

Wij verdelen ook de producten van Victron Energy,

U bent op zoek naar een omvormer, leefaccu of complete installatie met zonnepanelen voor uw voertuig, dan berekenen we uw benodigde vermogen en installatie, en maken vrijblijvend een offerte.