AW-Tec Service

Wij zijn een jong bedrijf gevestigd in Aalter, opgericht door Wittevrongel Anthony. Ons bedrijf bestaat uit 2 afdelingen. Eenderzijds het ondersteunen van bedrijven in hun service werkzaamheden. Dit samen met partners binnen de verkoop en verhuur van graafmachines, wielladers, hoogwerkers en verreikers. Anderzijds voorzien wij inrichtingen van servicewagens, trucks en trailers op maat van de klant. Wij helpen u ook graag verder met de aankoop van de juiste tools en diagnosemateriaal voor uw werkplaats of service wagen.

Op locatie voeren wij onderhoud en herstellingen uit aan machines, alsook kunnen wij de nodige onderdelen aanleveren. Heeft u een complexe elektrische, hydraulische of motorstoring dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben perfect uitgeruste service wagen, voorzien van alle nieuwste diagnose tools waarmee wij u op locatie kunnen verder helpen. Door mijn jaren ervaring als service technieker ben ik zeer goed vertrouwd met elektronica en hydraulica in het bijzonder van de merken Manitou, JLG, Case en Sennebogen. Ook voor andere merken kan u bij ons terecht met uw problemen.

In onze afdeling waar wij voertuig inrichten op maat bouwen wij uw voertuig zoals u dat wenst. Alle elektrische aanpassingen zoals verlichting, extra accu’s, omvormers, nachtverwarmingen, track and trace, enz. Maar ook de volledige bekleding van zijwanden in uw laadruimte en het plaatsen van speciale vloeren kan u bij ons terecht. Wij bouwen olietanks en pomp installaties op maat zodat u makkelijk onderhoud op locatie uitvoeren. Wij zijn ook verdeler van materiaalkasten op maat van uw voertuig, wij kunnen al uw wensen uittekenen zodat u perfect weet hoe uw voertuig er zal uitzien. Vraag vrijblijvend een offerte en wij helpen u met plezier verder.