U kreeg te maken met onderhoudsproblematiek of complexe elektrische of hydraulische storingen op uw machines?  Wij lossen dit op.

Wij werken samen met grote bedrijven in verkoop en verhuur wereld waardoor wij over veel kennis beschikken. Op gebied van hoogwerkers, verreikers en heftrucks zijn wij zeer vertrouwd met de merken Manitou, JLG en Aichi. Als het over graafmachines en wielladers gaat, volgen we de merken CASE CONSTRUCTION en SENNEBOGEN

Maatwerk, aangepast aan uw budget, service, tips en advies, onderhoud… daarvoor hoeven uw machines niet bij ons aangekocht te zijn, ook niet als het om andere merken gaat.

Ook op locatie, in binnen- of buitenland, voeren we herstellingen uit. In onze servicewagens beschikken we over de recentste tools om  herstellingen zo snel en correct mogelijk uit te voeren. Indien nodig voeren we met onze mobiele kraan hijswerken uit om bijvoorbeeld onderdelen aan uw machines te vervangen. Kan op locatie een herstelling niet uitgevoerd worden, dan voorzien we transport naar de werkplaats. Een snelle en correcte afhandeling van uw storing of defect, dat is waarvoor AW-Tec Service garant staat.

Heeft u een vraag, of wil u graag samenwerken met ons aarzel niet om contact op te nemen.

AW-TEC uw Steelwrist Service partner

Sinds kort zijn wij service partner van Steelwrist, hiervoor kan u bij ons terecht voor herstellingen en aankoop van Steelwrist producten.

AW-TEC uw Case Construction specialist

Door onze goede contacten met CNH beschikken wij over veel onderdelen en kennis wat betreft Case Construction graafmachines. Onze specialiteit is het afstellen van uw machine naar uw wensen. Motorstoringen en elektronische pannes zijn voor ons geen enkel probleem. Hiervoor beschikken wij over de laatste nieuwe diagnose tools en toegang tot technische documenten. Op regelmatige basis hebben wij ook occasie machines op voorraad die volledig nagezien zijn en in perfecte staat worden afgeleverd.